Η «κενή διαθήκη του Μωυσή» είναι το νέο βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, εμπλουτισμένο με 25 απολαυστικές γελοιογραφίες του Γιάννη Δερμεντζόγλου, που καταγράφει καθημερινά τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ads

Σαν σήμερα 14 Μαΐου 2021

  • Επίμονα το Μέγαρο Μαξίμου διαρρέει ότι ο πρωθυπουργός θα πάρει το πλοίο της γραμμής για να μεταβεί για το πρώτο του τριήμερο για τη σεζόν στην Τήνο. Δεν δίνει όμως καμία απάντηση, τρεις μέρες μετά, για το ποιος πλήρωσε το ελικόπτερο με το οποίο επέστρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Μαρέβα και τα παιδιά του από το νησί του Αιγαίου. Η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν δίνει τα στοιχεία της εταιρείας από την οποία μισθώθηκε το ελικόπτερο. Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε ότι το ελικόπτερο «φάντασμα» ανήκει σε γνωστό καναλάρχη…
  • Στη Βουλή έχει προσληφθεί η πρώην σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, για να παράσχει ανεξάρτητες υπηρεσίες νομικού συμβούλου στο Τμήμα Νομικής Υποστήριξης. Αν και η προκάτοχός της -η σύμβαση της οποίας δεν ανανεώθηκε προκαλώντας αντιδράσεις – αμειβόταν με 800 ευρώ τον μήνα, κυρία η Ρεγγίνα Καρρά λαμβάνει 1.750 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Σαν σήμερα 14 Μαΐου 2022

Έκθεση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, που δεν διαπιστώνει στοιχεία για επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο στηρίχθηκε κατά 45% σε μαρτυρίες αστυνομικών, λιμενικών, κληρικών και υπαλλήλων του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής. Από τους 65
ερωτηθέντες, μόνο ένας ήταν εκπρόσωπος ΜΚΟ και τέσσερις ήταν μετανάστες! Δεν ερωτήθηκε δε κανένας αξιωματούχος της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.. 

Ads

Το βιβλίο πωλείται στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Πολιτεία, Ευρυπίδης και σε επιλεγμένα σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.